Gödence Ev Tarhanası

Gödence Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, seçkin zeytinyağı tüketicisinin mutfağı olmak gibi bir anlayışa sahiptir. Gödence ev tarhanası, bu anlayışla ve ticari kaygılardan tamamen arınarak üretilmektedir.
Tarhana yapımında, yarımadalılar mutlaka tarhana otu kullanırlar.Çorbanın esas lezzeti ve kokusunu tarhana otu verir. 50 kg’lık tarhana için, 50 kg buğday unu, 20 kg domates, 20 kg soğan, 20 kg kırmızı biber, 20  demet nane, 20 demet dereotu, 5 demet tarhana otu, 7 kg yoğurt kullanılır. Tarhana çorbası Türk mutfağının değişmez ve çok önemli bir klasiğidir.

121
Bal

Gödence Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, seçkin zeytinyağı tüketicisinin mutfağı olmak gibi bir anlayışa sahiptir. Gödence ev tarhanası, bu anlayışla ve ticari kaygılardan tamamen arınarak üretilmektedir.

Yapılışında bölgesel farklılıklar gösterilsede, tarhana çorbası, Türk mutfağının çok önemli bir klasiğidir.Değerlerimizin mutfağımızda mevcudiyetini korumasını çok önemsiyoruz.

Çünkü, tüketicinin güvendiği dostu ve onların mutfağı olmak çalışma felsefemizdir.

Bu ürün için bize sorunuzu sorabilirsiniz.