Sebze ve meyvede olağanüstü bir çeşitliliğe sahip ülkemizde, bazı lezzetlerin farkında değiliz. Domates kurusu bunlardan biri. Bu lezzet zenginliğinin tüketim kültürümüze girmesi için özel bir gayret gösteriyoruz.
Tüketime nasıl hazırlanır:
Yeterli miktardaki domates kurusunu, suda yıkayarak üstündeki tuzu atın. Daha sonra önceden kaynamaya konmuş suyun içine koyun. On dakika bekletin. Yumuşayacaktır. Suyunu sıkın. Çırpılmış yoğurt karıştırın. Üstüne Gödence zeytinyağını gezdirin. Bambaşka bir salatayı sofranıza kazandırmış olacaksınız. Sabah kahvaltılarınızda, fırın yemeklerinizde yeni bir lezzet sizi bekliyor olacaktır.
Domates Kurusundan
KAHVALTILIK
Sabah kahvaltısında yeni bir zenginlik katmak istedik. Özel baharatlar ve zeytinyağı ile harmanlanarak hazırlanmışr. Sofralarınıza keyif katacaktır.